BAUT gaat het schip in!

Van 16 mei tot en met 25 mei is de SUPPER Cruise het decor van een prachtig pop-up diner event. Een uniek concept waar 4 restaurants, waaronder wij natuurlijk, een diner op het water verzorgen. Terwijl de cruise vaart over de wateren van Amsterdam, kun je als gast genieten van het heerlijke menu, live entertainment en een adembenemend uitzicht. 

Op het programma van de eerste editie van ‘Dine on Water’ staan Bar Rouge, Helling 7, Pesca en natuurlijk BAUT. Deze Amsterdamse restaurants koken 9 dagen lang de sterren van de hemel tijdens een vaartocht langs de skyline van Amsterdam.

De dagen dat wij aan de beurt zijn, zijn 23, 24 en 25 mei. Beleef een onvergetelijke avond vol culinaire hoogtepunten en verrassend entertainment! 

Van begin tot eind word je meegenomen in een bruisende ervaring. Het diner opent zich in de iconische witte zaal van de SUPPER Cruise, La Salle Neige. Hier geniet je van heerlijke cocktails verzorgd door de nieuwe cocktailbar uit Amsterdam: SUPPER Intimate. Er verschijnen verschillende magische acts tijdens het diner dat plaatsvindt in Le Bar Noir. Terwijl je als gast geniet van het heerlijke menu, vaart Dine on Water over de mooie wateren van Amsterdam.

De boot zal om 18:30 vertrekken vanuit De Ruyterkade 14, Pier 14. Om 23:00 zal de boot terugkeren en blijft hier tot 00:00 liggen om nog na te genieten met een drankje in La Salle Neige. 

Een tafel reserveren voor Dine on Water? Kijk voor meer informatie op: www.dineonwater.nl of reserveer direct via RESERVEREN

PRIJS: €89,- (5 gangen + amuse + welkomstcocktail + entertainment + cruise)