BAUT gaat het schip in!

Dit evenement heeft plaatsgevonden van 17-11-2022

Op vrijdag 17 November gaat BAUT weer het water op! De SUPPER Cruise vormt het decor voor een bijzonder pop-up diner event. Een origineel concept waarbij ons restaurant een exclusieve diner ervaring op het water aanbiedt. Terwijl de cruise rustig over de Amsterdamse wateren vaart geniet jij ondertussen van een 5 gangen diner met live entertainment.

Dit is alweer de derde editie van Dine on Water, dit keer als wintereditie. Op het programma van de derde editie van ‘Dine on Water’ staan Bar Rouge, Supper Restaurant, Wolf en natuurlijk BAUT. Deze Amsterdamse restaurants koken 8 dagen lang de sterren van de hemel tijdens een vaartocht langs de skyline van Amsterdam. De dag dat wij aan de beurt zijn is op vrijdag 17 november. Beleef een onvergetelijke avond vol culinaire hoogtepunten en verrassend entertainment! 

 

Van begin tot eind word je meegenomen in een bruisende ervaring. Er verschijnen verschillende magische acts tijdens het diner dat plaatsvindt in Le Bar Noir. Terwijl je als gast geniet van het heerlijke menu, vaart Dine on Water over de mooie wateren van Amsterdam. 

 

Wij verwelkomen jullie om 19:00 en de boot zal om 19:30 vertrekken vanuit De Ruyterkade 14, Pier 14. Om 23:00 zal de boot terugkeren en blijft hier tot 00:00 liggen om nog na te genieten met een drankje in La Salle Neige.

 

Een tafel reserveren voor Dine on Water? Kijk voor meer informatie op: www.dineonwater.nl of reserveer direct via RESERVEREN

PRIJS: €75,- (5 gangen + welkomstcocktail + entertainment + cruise)