Over ons

ABAUT BAUT OOST

Op deze locatie in de Wibautstraat in Amsterdam Oost zijn wij vooral gericht op onze buurtfunctie; Iedereen is welkom, 7 dagen per week. Vanaf de ochtend kun je langs onze koffiebar voor jouw koffie (to-go) of de lekkerste brunch en lunch classics. Het bar deel van BAUT biedt genoeg ruimte om te kunnen werken, uitgebreid te lunchen en dit alles over te laten gaan in een borrel. De avonden staan in het teken van eten, borrelen, cocktails en lekkere wijnen, met onze bar als stralend middelpunt. Op de kaart vind je veelal kleinere gerechtjes lekkere om te delen.

BAUT is terug op de Wibautstraat, terug waar het rondreizende circus in 2012 begon!

Het menu

LUNCH, BORREL EN DINER.

Lunch en brunch klassiekers mogen niet ontbreken en worden aangevuld met fantastische gerechtjes en heerlijke broodjes. Het avond menu is geen klassiek menu op basis van voor-, hoofd-, nagerecht. Alle gerechten zijn van tussengerecht formaat en ideaal om lekker met elkaar te delen. Even snel in de bar wat eten? Dat kan natuurlijk ook want veel gerechtjes staan in een aangepaste vorm op de borrelkaart. Dit maakt ook dat wij de lekkerste borrelkaart van Amsterdam Oost hebben 😉.

Events

BEDRIJFSBORREL, PRIVÉ DINER OF BABYSHOWER?

Op eerste verdieping bevinden zich twee privé ruimtes. Geschikt voor vergaderingen, workshops, privé lunches, privé diners, privé borrels, feestjes, babyshowers en al het andere wat je maar achter gesloten deuren wilt doen.