• Home
  • Over ons
  • Menu
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Groepen
  • Vacatures
  • Contact
Array
(
    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 0
            [translated_name] => Engels
            [url] => https://bautoost.nl/en/menu/
            [country_flag_url] => https://bautoost.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png
            [language_code] => en
        )

    [nl] => Array
        (
            [code] => nl
            [id] => 37
            [native_name] => Nederlands
            [major] => 1
            [active] => 1
            [default_locale] => nl_NL
            [encode_url] => 0
            [tag] => nl
            [missing] => 0
            [translated_name] => Nederlands
            [url] => https://bautoost.nl/menu/
            [country_flag_url] => https://bautoost.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png
            [language_code] => nl
        )

)
NL
  • EN
ENNL

+31 (0)20 210 3011

Wibautstraat 125
1091 GL Amsterdam
Route

  • Home
  • Over ons
  • Menu
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Groepen
  • Vacatures
  • Contact
NL
  • EN

Menu

DINER
  • DINER
  • LUNCH
  • Bar Bites
  • COCKTAILS
  • Wijnen
  • DINER
  • LUNCH
  • Bar Bites
  • COCKTAILS
  • Wijnen

à LA CARTE

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 stuks.

12

Steak Tartaar, gezouten komkommer, artisjokcrème, boquerones, aioli, pane carasau

15

Makreel, flatbread, Vietnamese dressing, kruidensla

15

Burrata (V), pittige tomatensalsa, gerookte entrecôte, waterkers, lavas mayo, citroen crème

15 (met entrecote +2)

Crudo, coquille, kikkererwtencrème, yuzu vinaigrette, langoustineolie, haringkaviaar

16,5

BBQ Pulpo, paprika relish, La Ratte aardappel, basilicum

16

Aubergine (v), yoghurt- limoen crème, harissa, pistache-aardappel crumble, kruidenolie

14

Dorade, gegrilde courgette, mossel- vadouvan crème, citroensaus

17

Flat iron steak, gekarameliseerde uiencrème, bosui, braam, Madeira jus

18.5

Mais, Mais, Mais, gebakken polenta, zoetzure mais, crème van mais, 5 spice, limoen

14

Chefs menu

3 gangen menu

41

4 gangen menu

49

5 gangen menu

59

SPECIALS

Côte de boeuf, van de BBQ, bearnaisesaus, sjalot, bieslook

14 per 100 gram

Vis van de dag

Dagprijs

SIDES

Zuurdesembrood van bakkerij Fort Negen, miso boter

6

Friet ‘frietboutique’, mayonaise, + €1.50 extra Parmezaanse kaas

5

Kropsla, 'the french way'

6

Osdorpse tomatensalade (v)

6.5

DESSERTS

Chocolade forest, boomstam chocolade, kersencompote, chocolade-pistache crumble, bosvruchten

12

'Pina Colada', ananas, tropisch fruit ijs, kokos schuim, merengue

12

Nashi peer, appel en verveine sorbet, nashipeer, matcha ganache, limoen

12

Sorbet (VGN) per bolletje

4

St. Felicien, Twentse hooikaas, Crayeaux du rond, Colosso, abrikoos-kervelcompote en port gedroogde vijgen

14.5

LUNCH CLASSICS

BAUT BURGER, Huisgemaakte brioche, ‘Holsteiner’ rund, cheddar, bbq bacon saus, little gem, augurk, uien compote *vegetarische optie: beyond meat burger + €1

14

ZUURDESEMBROOD STEAK TARTAAR, gezouten komkommer, artisjokcrème, boquerones, aioli

15

ZUURDESEMBROOD BURRATA, pittige tomatensalsa, waterkers, lavas mayocitroen crème (met entrecote +2)

14

ZUURDESEMBROOD PASTRAMI, huisgemaakte pastrami, champignon, courgette, ras el hanout mayonaise, paprika relish

14

CAESAR SALAD, little gem, ansjovis, Parmezaan, gepocheerd ei, kippendijen, kappers

16

VIS SALADE, diverse vis en schaal/schelpdieren, venkel, peulvruchten, antiboise

17

TOM KHA KAI SOEP, kippendijen, paddenstoel, lente-ui, rode peper, taugé

15

LUNCH MENU

POWER LUNCH

Hoofd-Na

26

Voor-Hoofd

29,5

Voor-Hoofd-Na

41

ALL DAY MENU

Naast onze lunch gerechten serveren wij ook de gehele dag de gerechten van onze diner kaart.

Bar Bites

Crispy taco (1), spicy gamba, tamarillo, avocado crème, koriander, zoetzure komkommer

5

Zuurdesembrood (Fort Negen)(V), gekarameliseerde rode uien, hazelnoot en oregano boter

5,5

Oesters (3), Creuse nr 4

12

Prosciutto di Parma (100 gr)

11

Spicy edamame, sambal badjak, katjang pedis crumble

5.5

Gemarineerde olijven (VGN)

5.5

Arancini (5)(V), mozzarella, tomaat, gekonfijte knoflook aioli

7.5

Rundvlees bitterballen (5), huisgemaakte mosterdsaus

6.5

Cocktails

4 green / 42 Below vodka / appel likeur / komkommer / peer / limoen

12

Pinky / Campari / Aperol / orgeat / kers / citroen

12

Tiki tiki / Bacardi Carta Blanca / Plantation dark / passievrucht / ananas / limoen / falernum Orgeat / suiker

13

Purple rain / Bombay Sapphire / Limoen / violette / lavendel / pink grape soda

12

New fashioned / Bulleit Bourbon / truffel siroop / bitters

13

Ipanema / Patron Silver / mango / limoen / agave

12

Abaut crash, 42 Below vodka / mastique / aardbei / vanille / limoen

12

Amore, Rosé / cranberry / Appry / vanille / limoen

11

Limon spritz / Limoncello / mastique / Bodega Norton - Extra Brut

11

0% COCKTAILS

Neegroni 0%: Martini Vibrante, Caraway-grapefruit cordial / sensei sencha

8

Nojito 0%:Martini Floreale / munt-limoen cordial / 3 cents Soda Water

8

Old fashioned 0% alcohol, Palette / eikenhout / vanille / siroop

8

Wit

Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES

6 / 29

Ponga, Sauvignon Blanc – Marlborough, NZ

39

Von winning - Villa Niederberger, Riesling – Pfalz, DU

7 / 35

Gruber Roschitz - Klassik, Gruner Veltliner – Niederosterreich, AT

32

Sacchetto - L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto, IT

6.5 / 35

Wijnhoeve De Kleine Schorre, Auxerrois – Schouwen Duivenland, NL

49

Anselmi san Vincenzo, Garganega, Chardonnay, Sauvignon blanc - Veneto, IT

7,5 / 38

Olli - Feudo Maccari, Grillo – Sicilie, IT

40

Bodegas Martin Codax, Albarino – Rias Baixas, ES

40

Henri Bourgeois - Sancerre ‘Les Baronnes’, Sauvignon blanc – Loire, FR

65

Seaward - Spier, Chenin blanc - Swartland, ZA

7 / 36

Narbonnais - Viognier - Languedoc Roussillion, FRA

7 / 38

Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo – Vino de la Terra Castilla, ES

40

Vergelegen - Reserve, Semillon – Stellenbosch, ZA

60

Dumanet - Reserve, Chardonnay – Languedoc, FR

7 / 38

Francis Ford Coppola - Director’s Cut, Chardonnay – California, US

65

Chateau De Gaure - Le Chateau, Chardonnay, Chenin Blanc – Limoux, FR

49

Bruisend

Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR

8.5 / 45

Boschendal - Brut Rose, Chardonnay, Pinot noir – Stellenbosch, ZA

9 / 49

Nicolas Feuillatte - Brut Reserve, Chardonnay, Pinot Noir – Champagne, FR

69

Rood

Antinori -La Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah – Toscane, IT

35

Whale pot, Pinot Noir, Cape South Coast, ZA

6 / 32

Chateau de la Gardine- Cotes du rhone 29, Grenache, Syrah, Mourvedre, Rhone, FR

35

Norton de la Finca Colonia, Merlot - Mendoza, AR

6 - 29

LANGUEDOC ROUGE aop 'CAMPAGNE DE GAURE', Syrah, Carignan - Langedoc Rousillon, FR

8 / 43

Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo – Rioja, SP

49

Mocavero - Primitivo del Salento, Primitivo – Puglia, IT

32

Viti Nuove, Poliziano, Sangiovese - Toscane, IT

59

Compania de vinedos Iberian - Jaros 45, Tempranillo – Ribera del Duero, SP

11 / 55

Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella – Veneto, IT

75

Fontanafredda - Barolo d’alba Serralunga, Nebbiolo – Piemonte, IT

89

Passofino Montepulciano d'Abruzzo - Montepulciano, Abruzzo, IT

8 / 40

Old Vine - Luca, Lujan de cuyo 75, Malbec - Mendoza, AR

68

Bent u op zoek naar iets bijzonders? Vraag naar onze kelderwijnen!

Rosé

BAUT Rosé van de maand, vraag naar de bediening!

6 / 29

Henri Bourgeois – Sancerre ‘Les Baronnes’, Pinot Noi r- Loire, FR

60

NATUURWIJN - WIT

Schmelter, Weisburgunder – Gols, AT

49

De racine et des Ailes, Pinot Gris – Elzas, FR

45

La Chimere, Riesling – Elzas, FR

49

NATUURWIJN - ROOD

Costador, Trepat – Tarragona, SP

45

Renaissance, Grenache, Syrah, Mourvedre – Rhone, FR

45

NATUURWIJN - ORANJE

Brand & Fils - Fleur Maceration, Pinot Gris – Elzas, FR

59

Metamorphika Xarello Brisat, Xarello – Tarragona, SP

65
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van speciale thema avonden, evenementen, festivals en andere leuke nieuwtjes zoals menukaart wisselingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

    Adres
    Wibautstraat 125
    1091 GL Amsterdam
    Route
    Contact

    +31 (0)20 210 3011

    info@bautoost.nl

    Openingstijden

    Ma tot Do: 11:30 - 23:00
    Vrij en Zat: 11:30 - 01:00
    Zon: 11:30 - 21:00
    Lunch/brunch: 12:00 - 15:00
    Terras: 11:30 - 00:00

    Volg ons
    • Privacy Statement
    • Disclaimer
    © 2022 GASEROP B.V. Alle rechten voorbehouden.