• Home
  • Over ons
  • Menu
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Groepen
  • Vacatures
  • Contact
Array
(
    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 0
            [translated_name] => Engels
            [url] => https://bautoost.nl/en/menu/
            [country_flag_url] => https://bautoost.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png
            [language_code] => en
        )

    [nl] => Array
        (
            [code] => nl
            [id] => 37
            [native_name] => Nederlands
            [major] => 1
            [active] => 1
            [default_locale] => nl_NL
            [encode_url] => 0
            [tag] => nl
            [missing] => 0
            [translated_name] => Nederlands
            [url] => https://bautoost.nl/menu/
            [country_flag_url] => https://bautoost.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png
            [language_code] => nl
        )

)
NL
  • EN
ENNL

+31 (0)20 210 3011

Wibautstraat 125
1091 GL Amsterdam
Route

  • Home
  • Over ons
  • Menu
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Groepen
  • Vacatures
  • Contact
NL
  • EN

Menu

DINER
  • DINER
  • LUNCH
  • Bar Bites
  • COCKTAILS
  • Wijnen
  • DINER
  • LUNCH
  • Bar Bites
  • COCKTAILS
  • Wijnen

à LA CARTE

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks.

15

Gebrande makreel, piccalily, gepekelde daikon, dille mousse, haring caviaar

14

Steak Tartaar, kimchi, krokante shiso, shiso sorbet, wakame, ingelegde radijs, furikake

14

Burrata (V), pittige tomatensalsa, gerookte entrecôte, waterkers, lavas mayo, citroen crème

13,5

Broccoli bara, gele curry, birambi mayonaise, gepekelde radijs en komkommer, kaffir limoen

14.5

Pulpo, gegrilde pulpo, pulpo terrine, mojo crème, geroosterde amandel, sinaasappel-sambai vinaigrette

16

Blackned corvina, papaja-paksoy salade, tom kha kai schuim, gepofte zwarte rijst, shiitake

13

Jamaican Jerk BBQ Shortrib, pompoen-zoete aardappel compote, pepita crumble, ras el hanout & paprika saus, groene appel, zoetzure pompoen

17.5

Aubergine, yoghurt- limoen crème, harissa, pistache-aardappel crumble, kruidenolie

13

Chefs menu

3 gangen menu

39

4 gangen menu

47

5 gangen menu

57

SPECIALS

Côte de boeuf, van de BBQ, bearnaisesaus, sjalot, bieslook

12 per 100 gram

Vis van de dag

Dagprijs

SIDES

Friet ‘frietboutique’, mayonaise, + €2.50 extra beurre noisette, Parmezaanse kaas, kruiden

5

Kropsla, 'the french way'

5

Spruitjes (vgn), verveine harissa, stemgember, amandel, granaatappel, gefrituurde kappertjes

6.5

Boerenkool salade (vgn), cider dressing, Granny Smith appel, rammenas

6

DESSERTS

Gebakken chocolade ganache, sinaasappel- olijfolie, frambozen compôte, crème fraîche, meringue

11

Caribisch geroosterde ananas, van de bbq, cocos-amaretto schuim, soja saus ijs, macadamianoten

11.5

Cannoli, in spaghettivorm, parfait van zonnebloempittenpraliné, koffie-ricottacrème, gemarineerde veenbessen

12

Gele en rode grapefruit, pistache-salie cake, roze gin & beurre noissette ijs, grapefruit tonic siroop & salie olie dressing

12

Sorbet (VGN) per bolletje

4

St. Felicien, Twentse hooikaas, Crayeaux du rond, Colosso, abrikoos-kervelcompote en port gedroogde vijgen

14.5

LUNCH CLASSICS

Scrambled tofu (VGN), 'Fort Negen' zuurdesem toast, rozen harissa, avocado, gemengde bladsalade

13.5

Gepocheerd ei (2st.), toast van zuurdesembrood (Fort Negen), zalm, crushed avocado, gemengde salade

15 + spinazie €2

BAUT Burger 2.0, huisgemaakte brioche, Holsteiner gehakt, ui, cheddar & friet ‘Frietboutique’ met mayonaise + €2.5 extra beurre noisette, Parmezaanse kaas, kruiden

18.5 / vegetarische optie: beyond meat burger + €1

Caesar Salad, little gem, ansjovis, croutons, parmezaanse kaas, Amsterdamse ui,

13.5 + kippendij €2.5

Steak tartaar, zuurdesembrood, kappertjes, piment d’espellette, daikon

14

Gerookte zalm, zuurdesembrood, zalm, limoen hangop, zoetzure ui

14

Burrata, zuurdesembrood, pistache, gedroogde tomaat, basilicum

13

LUNCH MENU

POWER LUNCH

Hoofd-Na

25

Voor-Hoofd

28,5

Voor-Hoofd-Na

39

ALL DAY MENU

Markeel, piccalily, gepekelde daikon, dille mousse, haring caviaar

14

Steak Tartaar, kimchi, krokante shiso, shiso sorbet, wakame, ingelegde radijs, furikake

14

Burrata, pittige tomatensalsa, gerookte entrecôte, waterkers, lavas mayo, citroen crème

13.5

Broccoli bara (VGN), Gele curry, birambi mayonaise, gepekelde radijs en komkommer, kaffir limoen

14.5

Pulpo, gegrilde pulpo, pulpo terrine, mojo crème, geroosterde amandel, sinaasappel-sambai vinaigrette

16

Blackned corvina, papaja-paksoy salade, tom kha kai schuim, gepofte zwarte rijst, shiitake

13

Jamaican Jerk BBQ Shortrib, pompoen-zoete aardappel compote, pepita crumble, ras el hanout & paprika saus, groene appel, zoetzure pompoen

17.5

Aubergine, yoghurt- limoen crème, harissa, pistache-aardappel crumble, kruidenolie

13

Bar Bites

Crispy taco's (1), spicy gamba, tamarillo, avocado crème, koriander, zoetzure komkommer

5

Takoyaki ‘oliebollen', pulpo, spitskool, sereh mayo, kalamansi, bonito, Okonomiyaki saus

9.5

Zuurdesembrood (Fort Negen)(V), gekarameliseerde rode uien, hazelnoot en oregano boter

5,5

Oesters (4), Creuse nr 4

15

Schelpen, gele curry, bosui, rode peper crunch, sesam

13

Prosciutto di Parma (100 gr)

11

Spicy edamame, sambal badjak, katjang pedis crumble

5.5

Gemarineerde olijven (VGN)

5.5

Arancini (5)(V), mozzarella, tomaat, gekonfijte knoflook aioli

7.5

Rundvlees bitterballen (5), huisgemaakte mosterdsaus

6.5

Cocktails

4 green / 42 Below vodka / appel likeur / komkommer / peer / limoen

12

Pinky / Campari / Aperol / orgeat / kers / citroen

12

Tiki tiki / Bacardi Carta Blanca / Plantation dark / passievrucht / ananas / limoen / falernum Orgeat / suiker

13

Purple rain / Bombay Sapphire / Limoen / violette / lavendel / pink grape soda

12

New fashioned / Bulleit Bourbon / truffel siroop / bitters

13

Ipanema / Patron Silver / mango / limoen / agave

12

Abaut crash, 42 Below vodka / mastique / aardbei / vanille / limoen

12

Amore, Rosé / cranberry / Appry / vanille / limoen

11

Limon spritz / Limoncello / mastique / Bodega Norton - Extra Brut

11

0% COCKTAILS

Neegroni 0%: Martini Vibrante, Caraway-grapefruit cordial / sensei sencha

8

Nojito 0%:Martini Floreale / munt-limoen cordial / 3 cents Soda Water

8

Old fashioned 0% alcohol, Palette / eikenhout / vanille / siroop

8

Wit

Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES

6 / 29

Ponga, Sauvignon Blanc – Marlborough, NZ

39

Von winning - Villa Niederberger, Riesling – Pfalz, DU

7 / 35

Gruber Roschitz - Klassik, Gruner Veltliner – Niederosterreich, AT

32

Sacchetto - L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto, IT

6.5 / 35

Wijnhoeve De Kleine Schorre, Auxerrois – Schouwen Duivenland, NL

49

Anselmi san Vincenzo, Garganega, Chardonnay, Sauvignon blanc - Veneto, IT

7,5 / 38

Olli - Feudo Maccari, Grillo – Sicilie, IT

40

Bodegas Martin Codax, Albarino – Rias Baixas, ES

40

Henri Bourgeois - Sancerre ‘Les Baronnes’, Sauvignon blanc – Loire, FR

65

Seaward - Spier, Chenin blanc - Swartland, ZA

7 / 36

Narbonnais - Viognier - Languedoc Roussillion, FRA

7 / 38

Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo – Vino de la Terra Castilla, ES

40

Vergelegen - Reserve, Semillon – Stellenbosch, ZA

60

Dumanet - Reserve, Chardonnay – Languedoc, FR

7 / 38

Francis Ford Coppola - Director’s Cut, Chardonnay – California, US

65

Chateau De Gaure - Le Chateau, Chardonnay, Chenin Blanc – Limoux, FR

49

Bruisend

Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR

8.5 / 45

Boschendal - Brut Rose, Chardonnay, Pinot noir – Stellenbosch, ZA

9 / 49

Nicolas Feuillatte - Brut Reserve, Chardonnay, Pinot Noir – Champagne, FR

69

Rood

Antinori -La Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah – Toscane, IT

35

Whale pot, Pinot Noir, Cape South Coast, ZA

6 / 32

Chateau de la Gardine- Cotes du rhone 29, Grenache, Syrah, Mourvedre, Rhone, FR

35

Norton de la Finca Colonia, Merlot - Mendoza, AR

6 - 29

LANGUEDOC ROUGE aop 'CAMPAGNE DE GAURE', Syrah, Carignan - Langedoc Rousillon, FR

8 / 43

Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo – Rioja, SP

49

Mocavero - Primitivo del Salento, Primitivo – Puglia, IT

32

Viti Nuove, Poliziano, Sangiovese - Toscane, IT

59

Compania de vinedos Iberian - Jaros 45, Tempranillo – Ribera del Duero, SP

11 / 55

Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella – Veneto, IT

75

Fontanafredda - Barolo d’alba Serralunga, Nebbiolo – Piemonte, IT

89

Passofino Montepulciano d'Abruzzo - Montepulciano, Abruzzo, IT

8 / 40

Old Vine - Luca, Lujan de cuyo 75, Malbec - Mendoza, AR

68

Bent u op zoek naar iets bijzonders? Vraag naar onze kelderwijnen!

Rosé

BAUT Rosé van de maand, vraag naar de bediening!

6 / 29

Henri Bourgeois – Sancerre ‘Les Baronnes’, Pinot Noi r- Loire, FR

60

NATUURWIJN - WIT

Schmelter, Weisburgunder – Gols, AT

49

De racine et des Ailes, Pinot Gris – Elzas, FR

45

La Chimere, Riesling – Elzas, FR

49

NATUURWIJN - ROOD

Costador, Trepat – Tarragona, SP

45

Renaissance, Grenache, Syrah, Mourvedre – Rhone, FR

45

NATUURWIJN - ORANJE

Brand & Fils - Fleur Maceration, Pinot Gris – Elzas, FR

59

Metamorphika Xarello Brisat, Xarello – Tarragona, SP

65
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van speciale thema avonden, evenementen, festivals en andere leuke nieuwtjes zoals menukaart wisselingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

    Adres
    Wibautstraat 125
    1091 GL Amsterdam
    Route
    Contact

    +31 (0)20 210 3011

    info@bautoost.nl

    Openingstijden

    Ma tot Do: 11:30 - 23:00
    Vrij en Zat: 11:30 - 01:00
    Zon: 11:30 - 21:00
    Lunch/brunch: 12:00 - 15:00
    Terras: 11:30 - 00:00

    Volg ons
    • Privacy Statement
    • Disclaimer
    © 2022 GASEROP B.V. Alle rechten voorbehouden.