BAUT x Coby’s Cut Karaoke x PRIDE

Dit evenement heeft al plaatsgevonden in 2023

Joehoe!! PRIDE staat voor de deur en dat laten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Zeker niet na het succes van de Pride Bingo welke wij vorig jaar op het Carré Terras Aan de Amstel organiseerde. Wat een gekkenhuis was dit! Er was dus geen twijfel mogelijk over dit jaar, kopiëren + plakken en gaan met die banaan!

Het belooft wederom een over de top en hysterische editie te worden van Coby’s wereldberoemde bingo! Al meer dan 15 jaar is Coby beroemd en berucht op de Zeedijk waar ze elke eerste vrijdag van de maand de show steelt met haar Coby’s Cut Karaoke. Dit maakt haar Bingo’s dan ook zo hilarisch. Het is een mix van bingo, karaoke, platte grappen, grove humor en dit keer natuurlijk lekker eten en (veel) drinken 💖.

Samen met onze buren (The Social Hub), welke de Pride organisatie huisvest en wederom bestempeld is als het PRIDE hotel, maken we van ons stukje Wibautstraat een kleurrijk zooitje ongeregeld en zetten we op zondag 6 augustus de straat (lees ons terras) volledig op zijn kop tijdens de PRIDE editie van Coby’s Bingo. Natuurlijk zijn er te gekke prijzen te winnen maar bovenal wordt het een middag om nooit te vergeten en een GO TO event om jouw PRIDE week mee af te sluiten.

NIEMAND IS VEILIG VOOR COBY…

Wie Coby kent van vorig jaar weet dat ze grof gebekt is en niet bang is om je compleet voor lul te zetten. Dat maakt haar bingo’s wereldberoemd in eigen stad. Maar geen zorgen ze heeft een hartje van goud en maakt het altijd goed met je en neemt dikke prijzen mee! Zo zijn er tickets te winnen voor Loveland Festival, Superflirt, een diner bij BAUT en een fles Salmari die de zelfde middag nog op moet 🤪.

We organiseren twee shifts. Een lunch en een borrel shift. Deze zijn te reserveren via onderstaande link.

LUNCH: €45,00 (12:30 – 15:00 uur)
Inbegrepen in de ticketprijs is een glas bubbels bij ontvangst, een shared lunch arrangement (het lekkerste van onze lunchkaart) en je bingo ticket(s).

Reserveren via: https://bautoost.nl?ft-ticket=58d7f124

BORREL: €25,00 (16:00 – 18:30 uur)(VOLGEBOEKT)
Inbegrepen in de ticketprijs is een glas bubbels bij ontvangst, 3 rondes met heerlijke snack (het lekkerste van onze snack kaart) en je bingo ticket(s).

Kort samengevat: Het dak gaat eraf, evenals de kurk 🤣🤣🤣… en dit is je laatste kans om ticket te bemachtigen want vol = vol.

“Have fun and let’s celebrate our PRIDE!”

Nog even wat feitjes over Coby om je over de streep te trekken 🤣🥰🤪? Coby treedt geregeld op voor de Tina Turner Fanclub in Berlijn, heeft in Paradiso gestaan en is onderdeel van Milkshake Festival. Je kan haar bestempelen als een echte Amsterdamse; een tikkie naïef, een grote bek, maar een hartje van GOUD!