BAUT x FORT NEGEN

Dit even heeft plaatsgevonden op 31-05-2024 – 01-04-2024

Pasen staat voor de deur en dat betekent maar één ding. Brunchen bij BAUT natuurlijk! En laten wij nou een hele speciale collab in petto hebben! Even iets anders dan het standaard eitje. Dus heb jij nog geen plannen voor het Paasweekend? It’s your lucky day!

FORT NEGEN heeft speciaal voor ons een uniek brood ontwikkeld. Dit zuurdesembrood is met aardappel gebakken, waardoor het extra luchtig en sappig is. De super knapperige korst, waar ze rijen dik voor de winkel voor staan, blijft natuurlijk onveranderd. Wij hebben met dit brood een mooie lunch special gemaakt die de hele maand april te krijgen is bij zowel BAUT Oost en Bar BAUT.

Tijdens Pasen trappen we af met deze special. We serveren dan ook de beroemde croissant van FORT NEGEN met een zoete topping van BAUT (Francesca heeft iets heel lekkers gemaakt). Deze croissant is wél alleen tijdens het Paasweekend te krijgen. Een beetje van FORT NEGEN en een beetje van BAUT.
Don’t walk, run…. want op = op!

PAAS SPECIAL:

Aardappelzuurdesem, gebakken spitskool, hoisin, gerookte oesterzwam tempura, Granny Smith, Hollandaise

Croissant, miso crème, gepocheerde perzik, vanille, kalamansi gel

Mimosa of bubbels

Kom van al dit lekkers genieten op eerste of tweede paasdag en reserveer nu je tafeltje bij Bar BAUT of BAUT Oost. We serveren trouwens ook de à la carte gerechten van ons nieuwe menu. Genoeg reden om gezellig langs te komen met 🐣.

Datum: 31 maart en 1 april

Locatie: BAUT Oost & Bar BAUT
Reserveren: Tussen 12:00 – 15:00 uur
Arrangementsprijs: €29,50 p.p.