POP UP FORT NEGEN x BAUT

Dit even heeft plaatsgevonden op 21-04-2024

Op onze instagram kwam het al voorbij.  Afgelopen weekend kon je een aantal BAUT X FORT NEGEN specials halen bij de bakker in West. Zo maakte onze eigen Francesca twee speciale cruffins, was er een hartige croissant en werd het aardappelzuurdesem, dat speciaal voor ons is ontwikkeld, verkocht.

Nu hebben we goed nieuws voor de Oosterlingen van Amsterdam! Op zondag 21 April organiseren wij een FORT NEGEN POP-UP bij BAUT Oost. Hier koop je het alom geprezen zuurdesembrood, het aardappelzuurdesem, verkopen we natuurlijk de cruffins die Francesca ontwikkelde en zijn de aller lekkerste croissants te koop met als klap op de vuurpijl de FORT NEGEN SOFT SERVE. Twee smaken softijs geserveerd in een halve croissant waar de hele stad voor in de rij stond…

Dus ben je, net als ons, fan van al het FORT NEGEN lekkers, maar is het toch wat ver fietsen naar West? Sla je slag op zondag 21 april! We beginnen om 11:00 en op = op. Blijf gezellig plakken voor een drankje en een gerechtje van de kaart, want ook voor lunch op het terras (🤞☀️) zijn we deze zondag geopend.

FORT NEGEN POP-UP | Locatie: BAUT Oost (Wibautstraat 125) | Tijd: 11:00 – until sold out | Pin only!