Paté je mee?

Dit evenement heeft plaatsgevonden op 04-06-2023

Labattoir de Timo popt op in BAUT

Timo de Beurs is voormalig chef en eigenaar van het in korte tijd al om geprezen Slagerij de Beurs. Lovende recensies in alle grote kanten van de stad maakte van hem de bladerdeeg koning van Amsterdam. Helaas was Slagerij de Beurs geen lang leven gegund en sloot het begin dit jaar haar deuren als gevolg van de corona maatregelen. Nu is Timo terug met diverse pop-ups onder de naam ‘Labattoir de Timo’.

Na 2 succesvolle edities bij Kikkie van de Prinsensluis en Wijnbar Compartir is het nu de beurt aan het van origine grootste pop-up restaurant van Amsterdam, BAUT. Op zondag 4 juni presenteren zij: BAUT x Labattoir de Timo.

Back-to-back koken de chefs een 4 gangen menu en word je bij het ontvangst verrast met een snack + shot om het ijs op deze zondag middag lekker te breken. Uiteraard zal Timo de Beurs zijn befaamde paté en croute serveren als tussengerecht en is hij verantwoordelijk voor het dessert. BAUT is verantwoordelijk voor het voorgerecht, hoofdgerecht en de sfeer op deze zondag middag.

Verwacht een dynamische middag met fantastisch eten en mooie wijnen Bij mooi wordt de lunch op het terras geserveerd. Paté jij mee?

Een tafel reserveren kan via TICKET. (klik)