VACATURE: BARTENDER – MEDEWERKER BEDIENING – CHEF DE PARTIE

Back to BAUT. BAUT was forever tijdelijk, maar na 7 verschillende locaties in 8 jaar, en een klein zusje Bar BAUT, zijn wij met BAUT Oost permanent terug op de plek waar het allemaal is begonnen, de Wibautstraat.

Hier serveren we geen klassiek menu op basis van voor-, hoofd-, nagerecht. Alle gerechten op de kaart zijn van tussengerecht formaat en ideaal om lekker met elkaar te delen of om je eigen menu mee samen te stellen. Dit maakt dineren bij BAUT altijd ongedwongen en supergezellig. Ons bedienings- en keukenteam heeft hier natuurlijk ook een reete grote rol in. Zonder hen is BAUT niet BAUT en zitten we niet avond na avond ramvol met de gezelligste gasten uit Amsterdam. Onderdeel van dit team zijn is dan ook niet alleen superleuk, maar je leert bij ons tevens het vak ontzettend goed kennen en we leiden je op om elke dag op Champions League niveau een servies te draaien.

Daarnaast staan we bekend om alle extravagante events die we (mede-)organiseren. Je kent vast wel ons Oesterfest waarbij we in 4 uur tijd zo’n 4000 oesters steken en opslurpen. Of je hebt ons vast wel eens zien rocken op Taste of Amsterdam en Het Amsterdamse Winterparadijs. Superleuke events waar wij als team echt het verschil maken!

DIT MEGA TEAM ZOEKT VERSTERKING!

Wij zoeken collega’s met (minimaal een beetje) ervaring, passie voor het vak, enthousiasme, gastvrijheid en iemand die gas durft te geven. Wij heten niet voor niks de GASEROP Horecagroep.

BARTENDER

WAT GA JE DOEN?

Als bartender weet je als geen ander de beste cocktails te maken en is een beetje latte art voor jou geen uitdaging. Je kan op hoog tempo drankjes bereiden en weet daarnaast je bar ten alle tijden georganiseerd en netjes te houden, want ‘organizing is key’! Ook is er ruimte voor eigen ideeën/initiatief, wie weet bedenk jij wel het nieuwe recept van onze volgende unieke BAUT-cocktail!

MEDEWERKER BEDIENING

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker bediening/wijkloper is jouw belangrijkste taak het creëren van een onvergetelijke gastervaring. Je zorgt ervoor dat de gast ons restaurant met een glimlach verlaat. Je bent in een aan jouw toegewezen wijk verantwoordelijk voor het opnemen/afrekenen van bestellingen, het afruimen en netjes houden van de tafels en het terras. Je geeft uitleg over ons concept/shared dining en geeft advies over het samenstellen van de perfecte smaaksensatie door de gerechten te combineren met passende drankjes.

CHEF DE PARTIE

WAT GA JE DOEN?

Wij zoeken een Chef de Partie met ervaring, passie voor het vak, enthousiasme en iemand die gas durft te geven. Wij heten niet voor niks de GASEROP Horecagroep. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de toegewezen partie en bereid je samen met een geweldig team van collega’s culinair hoogwaardige gerechten onder leiding van onze Chef Kok Angelos Kremmydas.

WIJ BIEDEN:

  • Marktconform salaris
  • Fulltime, parttime of nul-uren contract
  • Werken in een jong en enthousiast team
  • Afwisselend werk door verschillende evenementen
  • Ruimte voor initiatief en eigen verantwoordelijkheid 

Afwisselend, nooit saai, en altijd gezellig! Klinkt dit als jouw ideale baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur dan jouw cv met daarbij een korte motivatie naar werkenbij@bautamsterdam.nl